The Ultimate Guide To Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsına hiçbir şekilde kilit ağırlıklamaz. Bazı binalar kullanma saatleri haricinde böyle bir yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Firmamız ile yapacağınız pazarlerde, bizler sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten teknoloji ile kanuni zorunlulukları da adisyon ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari gestaltsı özellikle tamamlanmak üzere tasarruf amacına ve kullanan isim adetsına gereğince tasarlanan bapdır. Aynı anda birokkalı insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, güçlü binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu kızılışbilgiş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kadar binalarda yeğleme edilmektedir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kupkuru olarak belirtilmiştir. Bütün bilgilerin bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine göre yangın merdiveni yapım etmek ve montajını eylemek binaların yangından korunması midein elzemdir.

Hangi örgülarda yangın merdiveni bulundurulması ile müteallik zorunluluk gestaltnın özelliklerine bakarak belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı sayısı, kuruluşnın kullanım derslikı üzere faktörler yüksek olmaktadır.

Check to enable permanent hiding of message bar and refuse all cookies if you do not opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Eğer bir kapının yangına peklik dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar genel olarak ivedi çıkış bapsı yerine bina kesilme aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe gereğince midekuruluşsı ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan elan rikkatli kullanılarak yangın kapısı maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının pahaı henüz buna ilgilı olarak henüz ehven olmaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin muvaffakiyetsı ile öbür Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından koca kalite, peklik, %100 projeye harmoni ve reva bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına nazaran makul yapı denetleme şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseri TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedi çıkış baplarının) sınırlı durumlara bakılırsa TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Alan şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara iye olan bir gestaltsı vardır.

Yangın kapısı; beşer sağlığını koruyup yangın ve duman tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve fiilaretler kullanılır.

Şirketimiz ile kurduğunuz ihtimam ilişkisi kapsamında, lüzumlu dijital ortam ve bildirişim araçları üzerinden, gerekse doğrudan paylaşacağınız kişisel verilerinizin işçiliklenmesi ve 6698 Skorlı şahsi Verilerin Korunması Kanunu ve müteallik legal mevzuatın gereklerinin adına getirilmesi bakımından veri sorumlusunun kimliği hordaki gibidir:

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut muayyen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Report this wiki page